Siirry suoraan sisältöön

Nivalan Kaukolämpö Oy

Hyvää Joulua ja Uutta Vuotta 2024!

Kauko toivottaa asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen rauhaisaa Joulun Aikaa ja lämmintä Uutta Vuotta 2024!

Kulunut vuosi on ollut työn täyteinen ja tapahtumia täynnä. Nivalaan puuhataan suurta biohanketta, josta toteutuessaan riittää edullista ylijäämälämpöä myös kaukolämpöverkkoon jaeltavaksi. Samaan aikaan sodat, direktiivit ja inflaatio muuttavat toimintaympäristöä ennen näkemättömällä vauhdilla.

Maailman myllerryksen keskellä Kauko pyrkii turvaamaan lämmöntuotannon kaikissa tilanteissa. Poikkeuksellisen haastava polttoainemarkkinan muutos rasittaa lämmön käyttäjiä nyt vuoden vaihteesta alkaen noin 10 % hinnan korotuksena. Lämmön hintapaineisiin vaikuttava sähkön myynnin tuotto vaihtelee päivittäinkin suuresti ja tulevan ennustaminen on haastavaa.

Olemme tuottaneet lämpöä jo 45 vuotta ja uskomme, että kovalla työllä kaukolämmön tulevaisuus on lämmin ja valoisa myös Nivalassa.

Kauko jatkaa siis parhaiden ratkaisujen metsästämistä myös ensi vuonna. Suuria markkinoita emme voi muuttaa, mutta pyrimme valitsemaan aina asiakkaidemme kannalta edullisimmat vaihtoehdot ja tavat toimia. Nousevien kulujen kanssa kamppailevia asiakkaitamme neuvomme mielellään, sillä energian tehokas käyttö on myös Kaukon paras keino vaikuttaa lämmön hintaan Nivalassa.

 

Viisaat itämään tietäjät saapuivat KAUKOmailta,

sitä Viisautta ja Joulurauhaa kaikille toivottaen,

Hannu Petäistö

Nivalan Kaukolämpö Oy