Siirry suoraan sisältöön

Nivalan Kaukolämpö Oy

Urakoitsijoille työskentelyohjeita julkaistu

Kauko on ylpeä paikallisesti valmistettujen lämmityskattiloiden laadusta sekä huolellisesti rakennetun verkoston kunnosta. Täsmällisellä kunnossapidolla verkoston vuotomäärä on pysynyt hyvin alhaisena.

 

Kaukolämpörakentamisessa ja kunnossapidossa noudatetaan tarkkoja laatuvaatimuksia pitkän käyttöiän saavuttamiseksi. Huolelliset asennukset ja tarkastukset ovat mahdollistaneet yli 40 vuoden käyttöaikoja putkistoille ja tuotantoyksiköille.

 

Verkoston kunnossapidolle on hyvin tärkeää yhteistoiminta urakoitsijoiden kanssa. Kiihtynyt kaapelirakentaminen keskustan alueella sekä koventunut kilpailu lämmönvaihdin asennuksissa vaativat tarkkaisuutta vaurioiden paikallistamisessa ja laadun ylläpidossa. Yhteisten pelisääntöjen noudattaminen ja sujuva kommunikointi toimijoiden kesken mahdollistavat turvallisen ja laadukkaan rakentamisen sekä urakoitsijoille että Kaukolle.

 

Kauko julkaisi tähän tarpeeseen urakoitsijoille turvallisuusohjeistuksia Nivalan Kaukolämpö Oy:n alueella työskentelyyn. Ohjeistukset löytyvät Urakoitsijoille osiosta jaettuina kategorioihin Maanalaiset työt, Verkoston kytkentätyöt, Laitostyöt ja Verkko (ei julkinen).

 

 

Verkoston varrelta,

Hannu Petäistö

Nivalan Kaukolämpö Oy