Siirry suoraan sisältöön

Nivalan Kaukolämpö Oy

KAUKO näkyy muualla verkossa

KAUKO toimii aktiivisesti myös Nivalan ulkopuolella kerätäkseen parhaat tavat toimia ja tuottaa energiaa.

 

Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry on kaukolämpöalan yhdistys, joka kokoaa alan toimijat yhteen. Lue FinDHC:n sivuilta Nivalan Kaukolämpö Oy:n esittely ja tutustu toimintaan.

 

KAUKO on mukana Pohjanmaan kaukolämpö ry:n toiminnassa. Kyseessä on lähialueiden tiiviimpi kaukolämpö kokoonpano, jossa osaaminen, varaosat ja työkalut tuottavat yhteistä hyvää jakamalla. Yhtenä toimintamuotona on myös Benchmarkkaus, jossa etsitään mittaustietojen pohjalta alueen tuotantolaitoksista parasta suorituskykyjä ja ideoidaan uusia tapoja tuottaa tehokkaammin lämpöä.

 

Yliopistomaailmassa KAUKO on mukana ARVO-nimisessä kiertotalous hankkeessa, jossa tutkitaan alueen vähähiilistä yritysekosysteemiä. Toinen KAUKO:lla käynnissä oleva yliopisto hanke on HYVA-hanke, joka käsittelee huoltovarmuutta kriittisten tarvikkeiden ja varaosien saatavuuden ja vaihtoehtoisten valmistustapojen näkulmasta.

 

Lähiaikoina KAUKO on osallistunut myös Miilux Oy:n kiertotalousvideoon. Tämä siksi, että KAUKO on osa myös Raahelaisyritysten kierrätysketjua. Youtube video -linkki

 

Tulevaisuuden lämpöä ja valoa,

Hannu Petäistö

Nivalan Kaukolämpö