Siirry suoraan sisältöön

Nivalan Kaukolämpö Oy

KAUKO käynnistää rakentamis hankkeen

Epidemiauhan ohella uhkaa myös taloudellinen taantuma yrityksiä ja palkansaajia. Paras tapa ylläpitää tervettä taloutta on uskoa normaaliolojen palaavan ja jatkaa toimintaa rajoitusten puitteissa niin normaalina kuin mahdollista. Tahdomme kantaa yhteiskuntavastuuta ja taata toimeentuloa myös tässä yhteydessä.

 

KAUKO on suunnitellut ja valmistellut runkolinjan rakentamista Kurunpuhtoon syksystä lähtien. Runkolinjan suuntaus kulkee Pajatien eteläpuolta Hopeatien liittymästä noin 800 metriä Haapajärven suuntaan. Tavoitteena on liittää väliaikaisen lämmityksen piirissä oleva kiinteistö kaukolämpöön alkukesästä.

 

Projekti toteutetaan strategian mukaisesti kehittyvän kaupungin tarpeisiin ja paikallista työtä mahdollistamaan. Rakentamistyöt suoritetaan soveltuvin osin paikallisten yritysten voimin.

 

Verkon laajentuminen mahdollistaa tulevaisuudessa Kurunpuhdon uuden teollisuusalueen palvelemisen sekä jo olemassa olevien kiinteistöjen liittämisen lähienergialla tuotettuun kaukolämpöön.

 

Rakentaminen alkaa suunnitelman mukaan huhtikuussa ja kestää kesäkuulle. Tien alitusten väliaikaiset liikennejärjestelyt pyritään tekemään yöaikaan ja niistä tiedotetaan tarkemmin.

 

Ulkona toteutettavalla rakentamisella vältetään lähikontaktit ja saavutetaan muutoinkin korkea suojautuminen tartunnoilta. Pidämme huolta tapaamis- ja liikkumisrajoitusten noudattamisesta koko rakentamisen ajan.

 

 

Yhteiskuntaa yhdessä rakentaen,

Hannu Petäistö

Nivalan Kaukolämpö Oy